Drama på ETC!

Posted: 19 August, 2011 by egges in ETC

Bakom kulisserna finns det ett maktspel som vi dödliga inte känner till. Kaptener sätter turneringens regler och sedan finns det ett “rules-council” som sedan sätter detaljerna för hur olika saker skall spelas. En stor sak är hur mycket lagen skall straffas för småfel i listorna och första intrycket är att det är rätt rejäla straff för småfel som sedan kan ha väldigt stor inverkan på turneringens resultat. Nu har en kompromiss skett där det inte är lika stor påverkan (men ändå stor) så spelet är på i alla fall. Det är flera stora nationer som blir påverkade utav detta negativt. Dock inte Sverige. Men det finns ett tydligt maktspel mellan kaptenerna och rules-council.

Rykten säger att det även finns vissa tolkningar som inte är helt klara såsom huruvida space marines får deepa och sedan combat squadda eller inte och svaren kommer på lördag vilket känns sent och kan bli en tung grej. Det är dock många lag som räknat med att man skulle få göra detta ändå så kanske det blir ett svar i enlighet med vad folk har trott skulle gälla. Jag kommer också ihåg att psyker battle squads är rulade till att påverka BT på ett extremt negativt sätt (ta en förlust med massa minus i LD gör att BT är de mest lättskrämda marinesen i universum).

I skuggorna finns det maktspel och det påverkar vilken väg guldet rör sig…

Det finns viskningar om att vår kapten har planerat för att ta hand om spioner som vill tjuvlyssna på våra lottningar under turneringens gång. Jag vill inte säga för mycket men pengar har bytt händer. Stora killar i kostym med solbrillor kommer täcka för LOS till svenskars lottning och de som kommer för nära…

Snart är det ETC, för helvete! Heja Sverige!

Advertisements
Comments
 1. Gibber says:

  “Rykten säger att det även finns vissa tolkningar som inte är helt klara såsom huruvida space marines får deepa och sedan combat squadda eller inte”
  Va inte detta med i nån av FAQ? Att de fick göra det?

 2. Linus says:

  Egge, du kan nog få jobb på Sportbladets webbteam med en sån här bloggartikel! Full av spekulation och noll fakta att backa upp dne med. Grejt! 🙂

 3. Egges40kblogg, sveriges nya tabloid!

 4. Mikael says:

  Keep it coming….

  Du skulle ha en nedräkning till första matchen på din sida, så som andra coola bloggar har 🙂

 5. Christer E says:

  Såhär skall det vara! Bra, mer!!! Folket törstar efter blod, desinformation, rykten och ylande vrål. Mer och extra allt!

 6. Guildmaster says:

  Precis. Vi vill ha det billigt, snaskigt och rått. Mer ETC åt folket!

 7. Gonka Koff says:

  Jag har precis messat Cadelin att bjuda jänkarna på en runda från mig. Fy fasiken vad jag tycker att det är tråkigt att inte vara med i år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s