Summer fight 2011 imorgon!

Posted: 5 August, 2011 by egges in Okategoriserade

Pepp-dags! Summer fight startar imorgon kl 09.oo, se till att vara på plats! Som det är nu har VÄS med sig terräng till tre bord och även om den kanske inte färgsmässigt passar in på alla borden så utlovas en del LOS block och skog. Väs tar med sig fem spelare till turneringen och med bastu, öl och spel så kommer det inte kunna bli något annat än en perfa helg.

Med regn.

Och ETC listor.

Toppen, grejjer alltså! Många ETC spelare och liknande listor kommer vara med. Leidermark kommer visa vart skåpet står med Tyranids som väldigt mycket liknar ETC nidsen som finns listade.  Jag är väldigt besviken på att han bara har tre hive guards dock, och en mawlock. Pucko! Du vet väl att du måste ha 9 hive guards? Mesigt att vara rädd för land raiders…Men listan är helt klart bäst och bör vinna turneringen. Gustafsson tar med sina lättspelade Space Wolfs och med ett gigantiskt bra codex så måste han vinna för annars är han givetvis kass! Engströms 5 battlewagons är på gång för han var så nöjd med att Lampen lyckades 600% bättre än honom i USA så han är nog given att vinna. Cadelin kör med Space marines såsom man gör i okompat (land raider och assault termosar) men han gör en chicken och spelar dem som BA istället, vilket är dumt för alla vet ju att BA är ett mycket sämre codex! Men spelar man med BA så har man automatiskt vunnit annars bör man pensionera sig från turneringsscenen.

Olssons IG ser jag bara en enda sak som kallas för “för mycket gubbar, för mycket fordon och för mycket plugg” och det är en självklar vinnare alltid. Thorens Thraka kommer styra motståndaren så rejält att han kan bara inte förlora. Boggs lash kommer döda allt på planen bara genom att finnas. Lysander är världens hårdaste space marine så Fransson kommer ta sin första turneringsseger, lätt.

Carlsson spelar broadsides Tau och som Nordlund bevisat flera gånger så behöver man inte kunna spelet om man har broadsides och har därmed vunnit turneringen innan han ens satt upp sina figurer. Blom har överkompade Dark eldar vilket säger sig själv att då han vunnit fantasia kommer givetvis vinna allt igen. Carl kör terminators! TERMINATORS! Vilket givetvis innebär att om man har spelets figurer med den hårdaste rustningen så vinner man!

Johansson spelar Mephe och dreadnoughts och inte ens en femåring kan misslyckas med en sådan armé så han tar detta, givetvis. Pontus har världens hårdaste armé som är copy-pastad från Jeppas armé och som vi märkt på Jeppa så behöver man inte kunan spela spelet för att garanterat vinna turneringen. Husak spelar nids och alla vet om att de är bästa codexet i spelet och med två enheter (TVÅ!) stealers (STEALERS!) vinner han sin första turnering!

Schönkvist kommer med sina IG lätt att hamna etta och mosa allt motstånd. Denna gång är han inne på krigsstigen och det rykte han byggt upp att hamna lågt hela tiden kommer nu ändras när han satt sin onda plan i verket så att alla underskattar honom! Garanterad mos utav alla hans motståndare.

Blauhultzen har också IG och kommer därmed blåsa bort allt på första rundan, även om han inte skjuter och hur kan man förlora en strid då? Som demonspelare vet Malmqvist hur man spelar med världens bästa codex och han kommer bara dimpa ned och äta upp allt på planen innan första rundan är över.

Utter spelar Eldar och som veteran som alltid vinner turneringarna han spelar på till bekostnad på att ha en ful armé så han han redan plockat första pallen redan dagen innan turneringen börjar. Pihlsgård är så bra att han inte ens bryr sig om Lashen och är man så bra att man inte behöver den så har man givetvis redan vunnit. Nordlund spelar istället för självklara broadsides tau sina Dark eldar och hur kan man misslyckas då? Han kommer krossa alla motspelare precis som han fick Jeppa gråta på senaste RydCon i sista matchen.

Som space wolf spelare är han den grymmaste utav de alla och Widner kommer bara varga bort allt motstånd och jag tror det inte finns något som kommer kunna stoppa hans vargar i denna turnering! Halin har Vulcan och vilken melta/flamer idiot vet inte om att detta är den rätta och enda vägen fram till en garanterad seger! Elmgren har en skytte armé med nids och det vet alla att det är tha shit när det gäller nids! Finns inget som kan stoppa honom, helt enkelt. för att ge sig själv har Magnusson, flerfallet guldbaggevinnare i 40k världen, valt att spela space wolfs och har endast 9 heavy weapons i sina long fangs för att ge sig själv en utmaning i spelet! För annars vinner han enkelt och nu bara till 100%!

Ovesens BA kommer helt enkelt hoppa fram och döda allt, även utan jump infantry och hur kan han förlora om hans enheter kan göra så? Lärnung som läser fel i uppdragen för att ge sig själv en utmaning har numera lovat att läsa rätt och då kommer han helt enkelt inte kunna förlora någon match ju!

Sedan har vi Asplund och Hylander. Vi pratar inte om dem.

De är kassa.

Fan vad taggad jag är! Detta kommer bli skita-bra, eller hur?

Advertisements
Comments
 1. Underbart! Mer sånna här pepp-inlägg 😀

 2. War Cry says:

  Det blir grymt, man känner sig som en barn säl.

  Men det blir bra ändå.

 3. Pär says:

  Jag ska fan få sketamånga målningspoäng också.
  Minst lika många som Egge och helst en till, för hans gubbar är så himla hemskans fula.

  Så det så.

 4. Pär says:

  Och Jeppa ska ju inte ens vara med!
  Eller?

 5. Otto says:

  Men herre Gud Egge!!!!! Bogg kör grå knektar JAG har lash!! Jaha… Får gråta mig till sömns ikväll igen bara för att den man jag betraktade som min bäste vän spottar på mig och liknar mig vid en skäggig, kort bensinmacks-företrädare…….

  Rock on bitch!!! Första rundan på mig imorgon!!!

 6. Asplund says:

  Det första som händer imorn, då jag vaknat vid ett tiden och missat alltihop är att Egge ska få glaskross i nyllet. RAAAAAWRH!!!

 7. Asplund says:

  Men som alla Bruce Lee veteraner vet så menar jag glass.

 8. Pär says:

  Hot shots 2

  Med vingummibjörnar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s