BSK 2010-turneringens anmälning är uppe!

Posted: 23 February, 2011 by egges in Swedish tournaments

Sveriges största turnering är tillbaka! Hypen är gigantisk och förväntningarna många!

Kommer GAST vinna sportsmanship? Eller kommer M-Wolf gänget, som vinner så mycket sportsmanship på singelturneringar, ta det i år?

Kommer Jeppa Resmarks lag vinna igen? Eller får vi några överraskningar?

Kommer krönta SM-mästaren spelkompis och erfarna turneringsarrangören (inklusive BSK 2010) Michael Carl spela med sitt klassiska TOK-lag eller blir det någon annan lösning för att sprida ut arrangörerna på turneringen i olika lag?

Pressen är hög och kraven på vissa personers prestationer är stora. Själv blir det med VÄS egna lag “Nörderi och Dekadens” som innehåller Tyranids, Tau, Daemonhunters och Chaos. Vi har höga mål i år. Laget, som innehåller tre av samma spelare som BSK 2009 och 2008 har i år som mål att hamna på bra placering.

Topp 80%.

Nyckel till vår taktik är uppnåbara mål.

Anmälan kom upp i natt och när jag anmälde vårt lag var det endast 4 platser kvar. Folk har suttit och väntat då anmälningen skulle vara uppe den 1:a september. Problemet är att inga listor behövs skickas in, eller någon betalning göras. Detta innebär att folk som inte är hemma just denna helg kanske missar att anmäla sig. Jag skulle säga att nästa gång så borde anmälningssystemet, om den är försenas, nämnas att den är klar och sedan utannonseras att den kommer finnas tillgänglig om några dagar. Ger alla en chans att förbereda sig.

Sedan tycker jag att en populär turnering kan gott ha en motprestation i form av att man måste betala in eller ha alla listor klara för att bli anmälda. Detta saktar ned anmälningstiden lite mer och ger fler lag chans till anmälan.

Jag såg samma sak på GothCon 2010. 120 platser. 19 timmar så var anmälan full. Med en motprestation som t ex betalning till konventet så hade antagligen allt tagit längre tid. Bara några dagar hade gjort att alla hade en chans att betala in och anmäla sig. Nu var det många som blev chockade med frågor som: “Är anmälan äntligen uppe? Fan! Jag var borta en dag och misasde det?”

Mycket möjligt att vi kräver någon form av motprestation på nästa RydCon också.

Men BSK är här och är klart en av de turneringar vi ser fram emot mest under året!

Se fram emot mer kommentarer om BSK! Och kommentera gärna om vad ni har för förhoppningar på BSK 2010!

Förresten. Om någon har lite spelbilder eller länkar till spelfoto-gallerier som jag kan använda och ha som bild i bloggarna får ni gärna kommentera här eller maila länken till mig på egge_81@hotmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s